Jecy-May angel Moderator
Posts : 1218 Join date : 2009-04-06 Age : 28 Location : With May, Any, Dul, Ucker, Chavez and Poncho forever..
| Subject: Naj clan... Wed 22 Apr 2009, 1:49 pm | |
| Ovo nije glasanje nego cisto zezanje ako hoce neko neka popuni...nemojte pisati vise clanova za jednu opciju, a jedan isti clan se moze ponavljati za vise opcija. Clanove napisite po pravilnom nick-u a ne po imenu
Najsimpaticniji clan : Clan koji najvise pomaze : Nasmorniji clan : Najveci spamer : Clan koji se najvise svadja : Najinteligentniji clan : Najsmesniji clan : Najdruzeljubiviji clan : Najkreativniji clan : Najperverzniji clan : Najpopularniji clan : Najludji clan : Najveseliji clan : Najstidljiviji clan : Najveca tracara : Najponosniji clan : Najveci narcis : Najpricljiviji clan : Najaktivniji clan : Najjednostavniji clan : Clan koji je najvise bb : Clan koji je najvise fashion : | |
|
Jecy-May angel Moderator
Posts : 1218 Join date : 2009-04-06 Age : 28 Location : With May, Any, Dul, Ucker, Chavez and Poncho forever..
| Subject: Re: Naj clan... Thu 14 May 2009, 4:51 pm | |
| Najsimpaticniji clan :Xenny Clan koji najvise pomaze :Andrea i Nin4e Nasmorniji clan :\ Najveci spamer :Anahi Rocks Clan koji se najvise svadja : Najinteligentniji clan :Andrea Najsmesniji clan :Zmaj Najdruzeljubiviji clan :Andrea Najkreativniji clan :Dalija Najperverzniji clan :\ Najpopularniji clan :Andrea i ja....Haha...)(salim se) Najludji clan :Zmaj Najveseliji clan :Xenny Najstidljiviji clan :Nin4e Najveca tracara :JaxD Najponosniji clan :Xenny Najveci narcis :\ Najpricljiviji clan :Ja,definitivno... Najaktivniji clan :Ja.........Hahahahaha...Malo sutra....... Najjednostavniji clan :Im simple girl Clan koji je najvise bb :Andrea Clan koji je najvise fashion :Xenny | |
|
La chica del Duque! Cuando el amor acabo
Posts : 361 Join date : 2009-04-10 Age : 28 Location : Con mi Duque!
| Subject: Re: Naj clan... Fri 12 Jun 2009, 4:38 pm | |
| Najsimpaticniji clan :Jecy Clan koji najvise pomaze :Andrea i Nin4e Nasmorniji clan :\ Najveci spamer :Anahi Rocks Clan koji se najvise svadja :/ Najinteligentniji clan :Andrea Najsmesniji clan :Zmaj Najdruzeljubiviji clan :Jecy Najkreativniji clan :Dalija Najperverzniji clan :\ Najpopularniji clan :Andrea i Jecy Najludji clan :Zmaj i ja (salim se) Najveseliji clan :Xenny Najstidljiviji clan :Nin4e Najveca tracara :JaxD Najponosniji clan :Xenny Najveci narcis :\ Najpricljiviji clan :Jesy Najaktivniji clan :jecy Najjednostavniji clan :Im simple girl Clan koji je najvise bb :Andrea Clan koji je najvise fashion :Xenny | |
|
Jecy-May angel Moderator
| Subject: Re: Naj clan... Fri 12 Jun 2009, 8:27 pm | |
| Haha......Koliko ja dobih titula.Hoce jos ko? | |
|
| Subject: Re: Naj clan... Fri 12 Jun 2009, 8:40 pm | |
| pa dobila si 5....... nadam se da ce jos neko............. | |
|
Jecy-May angel Moderator
| Subject: Re: Naj clan... Fri 12 Jun 2009, 8:46 pm | |
| - S@nj@ wrote:
- pa dobila si 5.......
nadam se da ce jos neko............. Hvala bb | |
|
| Subject: Re: Naj clan... Fri 12 Jun 2009, 8:47 pm | |
| nnc! pa to si zasluzila............... | |
|